Skip to content

Haluatko liittyä osaksi globaalia tiimiämme?

Haluatko liittyä globaaliin Flowrox-tiimiin, jossa pääsee kehittämään yrityksen kilpailukykyä koko maailman laajuisessa liiketoimintaympäristössä? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia! Jos olet innovatiivinen tiimipelaaja, katso avoimet työpaikat alta.

We do not have any open vacancies at the moment.

Flowrox on perheomisteinen globaali yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Lappeenrannassa. Se on erikoistunut virtauksensäätö-, pumppu-, ympäristö- ja suodatusratkaisuihin. Flowroxin tuotteita ja palveluja täydennetään IIoT-ratkaisuilla ja älykkäillä järjestelmillä. Flowrox palvelee monia prosessiteollisuuden käyttökohteita, erityisesti kaivos- ja mineraaliteollisuutta, kemianteollisuutta sekä energia- ja ympäristöteollisuutta.

Flowroxilla on tytäryhtiöit Yhdysvalloissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Venäjällä, Chilessä, Kiinassa, Ruotsissa ja Perussa sekä yli 230 myyntiedustajaa yli 80 eri maassa.

Työhyvinvointi Flowroxilla,
Hyvä Myö -työryhmä

Flowrox liittyi Teknologiateollisuuden Hyvä työ – Pidempi työura -hankkeeseen keväällä 2015. Liittymisen yhteydessä perustettiin työryhmä kehittämään työhyvinvointia Flowroxilla.

Lue tästä lisää Hyvä Myö -ryhmän toiminnasta ja työhyvinvoinnista Flowroxilla.

Hyvä Myö - Flowrox

testing