Skip to content

Haluatko liittyä osaksi globaalia tiimiämme?

Haluatko liittyä globaaliin Flowrox-tiimiin, jossa pääsee kehittämään yrityksen kilpailukykyä koko maailman laajuisessa liiketoimintaympäristössä? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia! Jos olet innovatiivinen tiimipelaaja, katso avoimet työpaikat alta.

Polar-Automaatio, Kenttähuollon huoltopäällikkö

Flowrox on perheomisteinen globaali yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Lappeenrannassa. Se on erikoistunut virtauksensäätö-, pumppu-, ympäristö- ja suodatusratkaisuihin. Flowroxin tuotteita ja palveluja täydennetään IIoT-ratkaisuilla ja älykkäillä järjestelmillä. Flowrox palvelee monia prosessiteollisuuden käyttökohteita, erityisesti kaivos- ja mineraaliteollisuutta, kemianteollisuutta sekä energia- ja ympäristöteollisuutta.

Flowroxilla on tytäryhtiöit Yhdysvalloissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Venäjällä, Chilessä, Kiinassa, Ruotsissa ja Perussa sekä yli 230 myyntiedustajaa yli 80 eri maassa.

Työhyvinvointi Flowroxilla,
Hyvä Myö -työryhmä

Flowrox liittyi Teknologiateollisuuden Hyvä työ – Pidempi työura -hankkeeseen keväällä 2015. Liittymisen yhteydessä perustettiin työryhmä kehittämään työhyvinvointia Flowroxilla.

Lue tästä lisää Hyvä Myö -ryhmän toiminnasta ja työhyvinvoinnista Flowroxilla.

Hyvä Myö - Flowrox

testing